Pugilist
Varsta: 26 de ani A fost distins cu premiul pentru cea mai mare speranta la profesionism cu prilejul Galei boxului romanesc din 2004. Este detinator al centurilor NABA si NABF la categoria supermijlocie. Pugilistul galatean Luc
Pugilist
Varsta: 26 de ani A fost distins cu premiul pentru cea mai mare speranta la profesionism cu prilejul Galei boxului romanesc din 2004. Este detinator al centurilor NABA si NABF la categoria supermijlocie. Pugilistul galatean Lucian Bute a devenit campion WBO Intercontinental la categoria supermijlocie. In Centre Bell din Montreal, in fata a peste 6.000 de spectatori, romanul a castigat la puncte in meciul disputat pentru titlu impotriva congolezului Lolenga Mock. De cand si-a inceput cariera la profesionisti, boxerul roman a ramas neinvins. Acest meci este cel de-al 17-lea care s-a incheiat cu victorie in favoarea lui Bute, poreclit ""Mister KO"" de ziaristii de peste Ocean. Boxerul, caruia specialistii i-au prevazut un viitor mare, este cautat de multi promotori. El si-a reinnoit contractul cu Interbox pentru inca doi ani. Clubul il considera pe Bute cel mai reprezentativ pugilist al sau si intentioneaza sa obtina organizarea unui meci pentru titlul mondial in 2007. Pentru noul titlu obtinut, Jurnalul National il declara pe Lucian Bute ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.