Tehnicianul lui Sahtior Dontek a mentionat ca a fost unul dintre cei care au patimit din cauza meciurilor trucate pe vremea cand antrena in Peninsula. Si Mircea Lucescu a fost victima aranjamentelor din Seria A. Actualul antrenor al lui Sahtior su

Tehnicianul lui Sahtior Dontek a mentionat ca a fost unul dintre cei care au patimit din cauza meciurilor trucate pe vremea cand antrena in Peninsula.

Si Mircea Lucescu a fost victima aranjamentelor din Seria A. Actualul antrenor al lui Sahtior sustine ca de mult timp campionatul italian este influentat de ""organizatii mafiote"". ""O data cu Brescia, in ultima etapa, intr-un meci cu Sampdoria, care isi disputa loc de Cupa UEFA, m-a arbitrat Pairetto si mi-a dat om afara dupa 30 de minute si apoi inca unul. Am castigat cu 3-1, dar am pierdut doi jucatori pentru barajul de mentinere in A. E un campionat foarte puternic, dar influentat de aceste organizatii mafiote in care fiecare isi face interesul. Eu si dupa ce am fost la Inter am spus ca Moggi conduce tot fotbalul italian si am dat atunci si numele celor cinci arbitri care erau dependenti in totalitate de Juventus"", a afirmat tehnicianul roman. Intrebat daca si in Romania se intampla lucruri asemanatoare, Lucescu a raspuns: ""E de ajuns ca cineva sa vada ce se intampla dincolo de aspectele exterioare ale lucrurilor"".

CONTRACT PE INCA DOI ANI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.