Lorena, sora fotomodelului Catrinel Menghia, este campioana nationala la saritura in inaltime. Recordul personal: 1,84 m. In paralel cocheteaza si cu modellingul. Lorena se pricepe mai degraba la atletism: ""Sunt campioana nationala la saritura

Lorena, sora fotomodelului Catrinel Menghia, este campioana nationala la saritura in inaltime. Recordul personal:
1,84 m. In paralel cocheteaza si cu modellingul.

Lorena se pricepe mai degraba la atletism: ""Sunt campioana nationala la saritura in inaltime, recordul personal fiind de 1,84 m, iar echipa la care activez este Steaua. Datorita performantelor mele am fost aleasa sa fac parte din lotul de sportivi care va participa la Campionatul Mondial de Atletism pentru juniori de la Beijing"", se mandreste ea.
BANII VORBESC! Desi a inregistrat rezultate spectaculoase in aceasta disciplina sportiva, Lorena a realizat ca din modelling se castiga cu mult mai bine: ""Am primit dintr-o reclama cat n-am castigat in trei ani din sport. La un moment dat eram tentata sa renunt la antrenamente, ma gandeam serios sa ma fac fotomodel, numai ca iubesc prea mult sportul, asa ca am revenit la sentimente mai bune. Totusi, ca sa am si ceva bani de buzunar, accept oferte de publicitate"". Ea a devenit imaginea unor case de moda renumite in Romania, ultima sedinta foto realizand-o pentru Heliotrop, condusa de Ana Zdravcu: ""Are trasaturi foarte fine si un trup de invidiat. Orice haina ii sta bine"". Lorena este eleva in clasa a Xll-a la Liceul Sportiv din Iasi: ""Imi impart timpul intre antrenamentele din Capitala si cursurile din Iasi"". Antrenorul sau, Cristi Popescu, nu i-a impus un anume regim alimentar: ""Nici n-ar avea de ce, caci, orice as manca, nu ma ingras"".

DIMENSIUNI DE INVIDIAT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.