Castigator al titlului si Cupei cu Steaua Rosie Belgrad, fostul antrenor al Stelei, Walter Zenga, s-a aflat zilele acestea in Qatar, acolo unde a fost foarte aproape sa semneze cu echipa Al Sadd. Presa belgradeana, citata ieri si de cea italiana,

Castigator al titlului si Cupei cu Steaua Rosie Belgrad, fostul antrenor al Stelei, Walter Zenga, s-a aflat zilele acestea in Qatar, acolo unde a fost foarte aproape sa semneze cu echipa Al Sadd.

Presa belgradeana, citata ieri si de cea italiana, a anuntat deja ca fostul mare portar al Interului si al Squadrei Azzurra va parasi Steaua Rosie, informatia fiind confirmata de directorul general al clubului. Mai mult, conducerea gruparii din capitala Serbiei a inceput cautarile pentru un nou antrenor, fiind vehiculat deja numele succesorului lui Zenga: Alberto Zaccheroni.
TRATATIVE. Intrat in vacanta pentru doua saptamani, italianul a fost anuntat in presa de marti drept noul antrenor al clubului Al Sadd. Seicii clubului din Qatar i-au oferit un contract pe doi ani si un salariu incredibil, de aproximativ doua milioane de dolari pe sezon. Desi totul parea sa fie in regula, site-ul ""middleeastfootball"" a anuntat ieri ca tranzactia a cazut, Walter Zenga informandu-i pe liderii lui Al Sadd ca refuza fabuloasa oferta.
CONTRACT. Dupa incheierea celor doua saptamani de vacanta, Zenga va reveni la Belgrad, acolo unde va negocia cu presedintele Stelei Rosii, celebrul Dragan ""Pixi"" Stoijkovici, rezilierea contractului care se intinde pana in primavara anului 2007. N-ar fi exclus ca, in urma discutiilor dintre cei doi, fostul antrenor al Stelei sa continue pe banca celebrei grupari sarbe.

RALUCA DECIDE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.