Presedintele Traian Basescu va continua recuperarea medicala dupa operatia de hernie de disc la Clinica de specialitate a Spitalului Universitar Elias, a anuntat prof. dr. Sorin Oprescu. Fiind una dintre cele mai moderne unitati de recuperare med
Presedintele Traian Basescu va continua recuperarea medicala dupa operatia de hernie de disc la Clinica de specialitate a Spitalului Universitar Elias, a anuntat prof. dr. Sorin Oprescu.

Fiind una dintre cele mai moderne unitati de recuperare medicala din Capitala, clinica beneficiaza de aparatura de inalt nivel, dar si de o echipa de medici specialisti si kinetoterapeuti. Unitatea a fost deschisa in 2003, aici fiind ingrijiti bolnavi cu o paleta larga de afectiuni de natura reumatologica, orto-traumatica, dar si neurologica sau cardiaca. Dr. Mihai Berteanu, seful Clinicii de recuperare medicala, va coordona programul de recuperare postoperatorie a presedintelui, aceasta fiind alegerea sefului statului. ""Dupa ce vom evalua actele medicale si starea domnului presedinte, vom fi in masura sa stabilim procedurile de recuperare"", a declarat medicul Mihai Berteanu. Evolutia postoperatorie a presedintelui este normala, el urmand sa fie externat astazi de la Spitalul Universitar din Viena si sa revina in tara. Traian Basescu va fi internat la Spitalul Elias in vederea continuarii recuperarii, pentru o perioada de 7-10 zile. (Steluta Indrei)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.