FRF. FC National, Pandurii Targu Jiu si Jiul Petrosani nu au primit licenta pentru sezonul 2006/2007, ca urmare a neindeplinirii criteriilor de licentiere. Dupa finalizarea analizarii dosarelor intocmite de cluburile din Divizia A si a rapoartelor expertilor, Comisia pentru licentierea cluburilor din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a acordat licenta pentru sezonul 2006/2007 urmatoarelor cluburi: Otelul Galati, CFR Cluj, FC Dinamo, Gloria Bistrita, FC Rapid, FC Arges, FC Steaua, FC Vaslui, Farul Constanta, FCM Bacau, Poli Iasi, Sportul Studentesc si Poli Timisoara. Cele trei grupari carora le-a fost respinsa cererea pot face apel in termen de zece zile.
PARIURI. Primul ziar on-line de pariuri sportive, Betmania, a implinit o luna de la lansare. In tot acest timp, tipsterii profesionisti ai site-ului au analizat rezultatele pentru 118 partide din fotbal, tenis si baschet, reusind 92 de meciuri cu previziuni corecte, ceea ce inseamna un procent de 77,96% partide cu bani castigati pentru cei care au mers pe mana revistei. Betmania a lansat si un concurs cu premii in bani pentru tipsterii amatori, in prezent desfasurandu-se prima finala.
FILM. Filmul care il are ca personaj principal pe fotbalistul Zinedine Zidane si care va fi difuzat in afara concursului la Festivalul de la Cannes a fost prezentat in avanpremiera la Paris, suscitand doar aplauze politicoase. Realizatorii filmului, Douglas Gordon si Philippe Parreno, au ales sa concentreze 17 camere video asupra jucatorului de la Real Madrid pe parcursul unui meci de fotbal. Prin acest film, cei doi regizori au intentionat sa prezinte fotbalul dintr-un unghi de abordare total nou: nu urmarind balonul, ci un singur jucator, filmat in decursul celor 90 de minute ale meciului in cadre foarte stranse. Fanii lui Zidane si-au manifestat frustrarea dupa vizionarea acestui film, deoarece tehnica jocului efectuat de Zidane nu este decat sugerata si rareori aratata.
JIUL. Mai multi suporteri ai formatiei Jiul Petrosani, exasperati de ratarile favoritilor, intentioneaza sa-i propuna antrenorului Aurel Sunda ca jucatorii sa exerseze la antrenamente suturile la poarta goala. Fanii sustin ca in acest mod ar avea sanse mai mari sa marcheze. Fotbalistul Adrian Drida a reactionat la propunerea suporterilor, spunand ca, privit de pe margine, fotbalul pare mai usor decat in teren.