Angela Similea, Corina Chiriac, Adrian Daminescu, Marina Voica, George Nicolescu, Doina Spataru, Mihai Constantinescu, Cornel Constantiniu, Horia Moculescu vor canta in memoria lui Dan Spataru. Sala Palatului va gazdui la 27 mai, ora 20:00, un
Angela Similea, Corina Chiriac, Adrian Daminescu, Marina Voica, George Nicolescu, Doina Spataru, Mihai Constantinescu, Cornel Constantiniu, Horia Moculescu vor canta in memoria lui Dan Spataru.


Sala Palatului va gazdui la 27 mai, ora 20:00, un spectacol cum nu s-a mai vazut. Cele mai bune voci din Romania vor canta live intr-un show dedicat memoriei unui mare artist: Dan Spataru. Fiindca renumitul interpret n-a avut parte in timpul vietii de un asemenea spectacol pe care l-ar fi meritat cu prisosinta, colegii si prietenii vor sa-i aniverseze cei 40 de ani de cariera si sa demonstreze ca Dan Spataru traieste. In sufletele romanilor.
PRIETENI DRAGI. Pentru acest grandios concert, Pompilia Stoian si Corina Chiriac isi vor intrerupe turneele pe care le sustin in strainatate. Solistii vor interpreta cate doua piese din repertoriul lui Dan Spataru. Doar Adrian Daminescu se va prezenta cu trei melodii. I s-a acordat acest privilegiu, deoarece este singurul artist dintre fostii colegi de breasla care i-a compus o balada lui Dan Spataru. ""Aceasta piesa a venit intr-un mod cat se poate de firesc. Este un text despre Dan Spataru si despre viata lui. Ideea a venit la initiativa compozitorului Nicolae Caragea, care mi-a propus aceasta melodie, iar eu am scris versurile. Si suna cam asa: «Cand te-ai nascut/ O stea s-a desprins din cer si a cazut/ Pe fruntea ta de vis s-a asezat/ Si n-a mai plecat». Melodia se intituleaza chiar ""Balada pentru Dan Spataru"".
BRAVO LOR! In acest megaconcert de muzica usoara a investit (si bine a facut) Music Management, condusa de Niki Constantinescu si Radu Groza. Este laudabila si initiativa lui Dan Popi, care va scoate un CD cu toate cantecele interpretate la concertul amintit. Fondurile stranse din vanzarea acestui album ii vor reveni sotiei lui Dan Spataru. Biletele se gasesc la Careffour Orhideea, Sala Palatului, Teatrul National, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara si statia de metrou Unirii 1.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.