Prezenta in Romania din anul 1994, Procter&Gamble este una dintre cele mai performante marci de produse de infrumusetare din lume. La 23 mai, Pantene va acorda premii industriei de infrumusetare. Compania, fondata in 1837 in Cincinnati de Will
Prezenta in Romania din anul 1994, Procter&Gamble este una dintre cele mai performante marci de produse de infrumusetare din lume. La 23 mai, Pantene va acorda premii industriei de infrumusetare.

Compania, fondata in 1837 in Cincinnati de William Procter (lumanarar) si James Gamble (care-si facuse ucenicia intr-un atelier de sapunuri), s-a dovedit a fi o poveste de succes. Mica afacere a celor doi imigranti, primul englez, iar cel de-al doilea irlandez, a crescut usor si sigur, astfel incat dupa 22 de ani de la infiintare, compania a inregistrat primul sau milion de dolari.
Una dintre marcile cele mai active si interesante, din punct de vedere al comunicarii, din portofoliul P&G este Pantene. La 23 mai se va desfasura la Teatrul National cea de-a cincea editie a ""Premiilor industriei de frumusete"", concept initiat in Anglia si preluat de Pantene Romania. Adriana Ionescu, Marketing Asociate Director P&G Romania, ne-a vorbit despre complexitatea evenimentului.
Jurnalul National: Cum a evoluat conceptul evenimentului de-a lungul celor cinci ani?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.