La cererea ambelor echipe, jucatorii de la Rapid si FC National vor face testul antidoping la finalul jocului din aceasta seara. Giulestenii se considera favoriti, dar ""bancarii"" se simt capabili de o surpriza. Meciul dintre Rapid si FC National

La cererea ambelor echipe, jucatorii de la Rapid si FC National vor face testul antidoping la finalul jocului din aceasta seara. Giulestenii se considera favoriti, dar ""bancarii"" se simt capabili de o surpriza.

Meciul dintre Rapid si FC National a inceput inca de ieri, cand cele doua tabere s-au acuzat reciproc.
FUGIT. Invitat la conferinta de presa oficiala organizata la Casa Fotbalului de FRF si Samsung, sponsorul oficial al competitiei, presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a declinat invitatia, trimitandu-l in locul sau pe secretarul general al clubului, Constantin Zotta.
REACTIE. ""Simplul fapt ca Dinu Gheorghe nu a binevoit sa vina la aceasta conferinta de presa este lipsa de diplomatie si da loc la mai multe intelesuri. La noi se cere o strategie foarte bine pusa la punct. S-a cerut ca doar FC National sa faca controlul antidoping, iar noi am cerut, in scris, control pentru ambele echipe, nu doar pentru Rapid. Dinu Gheorghe se referea doar la FC National"", a declarat presedintele lui FC National, Constantin Iacov.
OPTIMISTI. Giulestenii se cred favoriti inaintea finalei, afirmatie intarita de jucatori, dar si de afirmatiile lui Zotta. ""Avem o oarecare experienta in castigarea Cupei Romaniei si traditia ne da dreptul sa speram ca vom castiga acest trofeu. Avem o mica traditie in castigarea Cupei Samsung, pe care am organizat-o acum mai multi ani, cand aceasta firma era sponsor la Rapid. O sa abordam intalnirea ca pe o finala, ca pe un meci total separat de campionat"", a spus Zotta.

PUTINE BILETE LA VANZARE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.