Rejudecarea dosarului in care Ion Tiriac junior este acuzat pentru detinere de droguri in vederea consumului s-a blocat ieri de la primul termen. Dupa doi ani de ancheta, procese si o achitare infirmata, Tribunalul Bucuresti inca mai incearca sa
Rejudecarea dosarului in care Ion Tiriac junior este acuzat pentru detinere de droguri in vederea consumului s-a blocat ieri de la primul termen.

Dupa doi ani de ancheta, procese si o achitare infirmata, Tribunalul Bucuresti inca mai incearca sa afle pentru ce anume infractiuni trebuie sa pronunte o solutie. Astfel ca, la propunerea aparatorilor lui Tiriac junior, judecatorul a cerut ieri Parchetului General sa arate daca tanarul mai este anchetat in alte dosare, pentru ce fapte si care sunt acelea cu privire la care se desfasoara judecata. Abia dupa ce judecatorul se va lamuri in privinta acestor aspecte va putea sa stabileasca in ce va consta de fapt rejudecarea cazului.
Ion Alexandru Tiriac a fost initial achitat pentru infractiunile precizate, dar Curtea de Apel Bucuresti a considerat ca in timpul procesului nu s-au respectat regulile de procedura, astfel ca dosarul trebuie reluat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.