Dupa ce Steaua a contestat hotararea adoptata de Comisia de Disciplina saptamana trecuta, prin care managerul general Mihai Stoica a fost suspendat sase luni, Comisia de Apel a decis ieri sa majoreze aceasta pedeapsa la opt luni. SURPRIZA. Martea tr
Dupa ce Steaua a contestat hotararea adoptata de Comisia de Disciplina saptamana trecuta, prin care managerul general Mihai Stoica a fost suspendat sase luni, Comisia de Apel a decis ieri sa majoreze aceasta pedeapsa la opt luni.
SURPRIZA. Martea trecuta, Stoica a fost suspendat ca urmare a incidentelor in care au fost implicati ""ros-albastrii"" la Bistrita, cand oficialul stelist s-a certat cu Jean Padureanu, si a agresat un jandarm. MM a facut apel, dar comisia de resort a considerat neavenit acest demers, majorand pedeapsa initiala cu doua luni si mentinand amenda de 1.000 de euro. ""Este pedeapsa maxima care se putea da, dar nu avem nici o satisfactie, ne pare rau ca s-a ajuns la astfel de fapte"", a spus Ioan Horoba. Oficialul bistritean a precizat ca nu ar fi facut recurs la decizia Comisiei de Apel daca nici Mihai Stoica nu ar fi procedat la fel: ""Pentru ca ei nu au fost multumiti, am decis sa facem si noi apel. Oricum, imi pare rau ca nu am incurcat Rapidul, ca sa refuzam banii lui Gigi Becali"". De asemenea, Comisia de Apel a respins si cererea de reducere a suspendarii lui Victoras Iacob, care va mai sta in tribuna o etapa. Steaua joaca maine la Bacau cu FCM (17:00 - TVR 2), restanta contand pentru etapa 23, meciul fiind condus de o brigada formata din Vasile Bratu (Amara) - Miklos Nagy (Cluj), Horia Bochis (Dej).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.