Luciano Moggi si-a anuntat demisia din functia de director general al lui Juventus, duminica seara, la scurt timp dupa partida cu Reggina din ultima etapa, in urma careia torinezii si-au pastrat prima pozitie in clasament, fara a fi insa siguri ca vo

Luciano Moggi si-a anuntat demisia din functia de director general al lui Juventus, duminica seara, la scurt timp dupa partida cu Reggina din ultima etapa, in urma careia torinezii si-au pastrat prima pozitie in clasament, fara a fi insa siguri ca vor deveni campioni.
INTEROGATORIU. ""Incepand din aceasta seara lumea fotbalului nu va mai fi lumea mea. Ma voi gandi de acum incolo doar sa ma apar de rautatile care s-au spus despre mine"", a declarat Moggi care demisionase joi si din Consiliul de Administratie a clubului. Fostul director general este cercetat pentru ""asociere in vederea savarsirii de frauda sportiva"" si ""concurenta neloiala"" pe piata transferurilor. Ieri dimineata, Moggi s-a deplasat la Roma, unde a fost interogat de procurorii Parchetului din Napoli, Giuseppe Narducci si Filippo Beatrice. Dupa Alessandro Nesta, ieri a fost audiat si un alt fundas al lui Juventus, Giorgio Chiellini. Acesta era sub contract cu GEA, fiind reprezentat de Davide Lippi, fiul selectionerului Marcello Lippi. Procurorii au urmarit sa afle daca jucatorul a fost supus unor presiuni, pentru a semna cu firma de impresariat prezidata de Alessandro Moggi.

SANCTIUNI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.