Antrenor Sahtior Donetk
Varsta: 61 de ani Si-a inceput cariera de tehnician in anul 1979, la Corvinul Hunedoara. A antrenat nationala Romaniei intre 1981 si 1985. A mai antrenat: Dinamo, Brescia, Rapid, Internazionale Milano, Galatasaray, Bes
Antrenor Sahtior Donetk
Varsta: 61 de ani Si-a inceput cariera de tehnician in anul 1979, la Corvinul Hunedoara. A antrenat nationala Romaniei intre 1981 si 1985. A mai antrenat: Dinamo, Brescia, Rapid, Internazionale Milano, Galatasaray, Besiktas Una din figurile emblematice ale fotbalului romanesc, antrenorul Mircea Lucescu are o carte de vizita impresionanta. Numele sau garanteaza succesul oricarei echipe pe care o conduce de pe banca tehnica. Romanul a triumfat pentru a doua oara, succesiv, in Ucraina, castigand cu echipa pe care o antreneaza, Sahtior Donetk, titlul de campioana. Pentru Lucescu este al saselea titlu din cariera sa de antrenor, dar este si pentru prima data cand castiga campionatul consecutiv cu aceeasi echipa. Ucraina este a treia tara in care reuseste sa termine primul in campionat. El a devenit campion in Romania, cu Dinamo si cu Rapid, apoi in Turcia, cu Galatasaray si cu Besiktas. Il Luce ii are in acest moment sub comanda sa, la Sahtior, pe romanii: Ciprian Marica - cel care a deschis scorul meciului de baraj pentru titlu cu Dinamo Kiev, Razvan Rat si Flavius Stoican. Pentru noul titlu de campion izbutit cu Sahtior, Jurnalul National il declara pe Mircea Lucescu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.