Acest concert face parte din turneul de promovare a noului album ""Loc lipsa"" si va fi filmat pentru emisiunea Rock Forum de pe TVR 2. Ora de incepere este 19:00, iar biletul de intrare costa 12 RON. Este ceva obisnuit ca nici un concert Luna Ama
Acest concert face parte din turneul de promovare a noului album ""Loc lipsa"" si va fi filmat pentru emisiunea Rock Forum de pe TVR 2. Ora de incepere este 19:00, iar biletul de intrare costa 12 RON.

Este ceva obisnuit ca nici un concert Luna Amara sa nu semene cu altul, desi mesajele formatiei sunt stiute de toata lumea. Transmise cu determinare si putere de convingere, acestea se refera la social, la politic, umbla la constiinta, la framantarile si dilemele fiecaruia, ajungand de fiecare data la tinta. Asta si pentru ca publicul formatiei este receptiv la ce se intampla in jur, chiar daca nu se implica si are nevoie de confirmarea data de Luna Amara. In mare, se poate spune ca grupul l-a lasat in pace pe Adrian Nastase, iesit oricum din circuit, si se ocupa de ""ceilalti"" care nu sunt cu nimic mai buni decat predecesorii. Fiind singura formatie care trateaza decent si cu seriozitate realitatea, este firesc sa faca sali pline, sa aiba un public fara limite de varsta si in crestere continua. Astfel, nu e nici o exagerare cand se vorbeste de Luna Amara ca despre liderii noului val ai rockului din Romania.
CONFIRMARE. Forta grupului a fost probata in nenumarate concerte, efectuate in tara si in strainatate, alaturi de nume ca Apocalyptica, Paradise Lost, Clawfinger, in 2005. In perioada urmatoare, Luna Amara canta la: Club Phoenix din Constanta (18 mai), Club Zona 51, Varna - Bulgaria (19), Caravan Rock Club, Istanbul - Turcia (21), East West Festival, Lille - Franta (27), dupa care, o noua serie de concerte in tara.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.