Incepand cu sezonul 2006-2007, primul esalon din Romania va purta numele de Liga I. Adunarea Generala a FRF a fost nevoita sa ia aceasta decizie pentru ca o societate comerciala din Babadag se numeste Divizia A, fiind inregistrata la OSIM.

Acuzatiile directe, urletele si scandalurile care aveau loc la Adunarile Generale ale FRF au disparut. Sedinta de ieri a fost destul de linistita, masinaria de vot functionand perfect.
DESTEPT. Adunarea a inceput fara sa fie intrunit cvorumul, dar Mircea Sandu a tras de timp cu discursul sau prin care si-a laudat activitatea pana cand s-au strans doua treimi din numarul de membri. ""Nasu"" nu a ratat prilejul sa ceara sprijinul Guvernului pentru construirea in Romania a unui stadion care sa poata gazdui finala Cupei UEFA din 2009. Presedintele Federatiei i-a rugat pe oamenii din fotbal sa evite scandalurile pentru a nu aduce o imagine proasta asupra acestui sport. ""Investitorii din fotbal lasa o impresie jalnica. Fotbalul nu este sprijinit deloc la nivelul Guvernului. Am avut probleme cu fiscul si nu am fost deloc pasuiti, in vreme ce alte domenii au fost tolerate"", a spus Sandu, fara a face nominalizari.
RASPUNS. Prezent la Adunarea Generala a FRF in calitate de invitat, presedintele Agentiei Nationale pentru Sport, Florian Gheorghe, a promis ca va sprijini fotbalul in masura posibilitatilor sale. ""Va rog sa studiati cu atentie Codul Fiscal pentru ca exista anumite facilitati in favoarea sportului"", a precizat seful sportului romanesc.