Iesita din cartile pentru titlu, dar si aproape de a rata prezenta in cupele europene, Dinamo se afla in criza. Luptele dintre actionari au devenit crancene, pigmentate de amenintari stupide. Esecul cu FC Vaslui (1-2) a scos la iveala toate frama

Iesita din cartile pentru titlu, dar si aproape de a rata prezenta in cupele europene, Dinamo se afla in criza. Luptele dintre actionari au devenit crancene, pigmentate de amenintari stupide.

Esecul cu FC Vaslui (1-2) a scos la iveala toate framantarile din Stefan cel Mare, inflamand spiritele, atat la nivelul actionariatului, cat si in privinta relatiei dintre suporteri si jucatori. Asta dupa ce la finele saptamanii trecute se parea ca fanii au revenit la sentimente mai bune fata de echipa.
CONVULSII. Daca duelul dintre Vasile Turcu, Vladimir Cohn si Florin Busca este unul deschis, marea batalie, intre ""granzii"" Nicolae Badea, de o parte, si Cristian Borcea, alaturi de Gigi Netoiu, de cealalta, se poarta departe de ochii si urechile mass-mediei. Conform unor surse din interiorul clubului, Borcea si Netoiu sunt foarte aproape de a-l trece in linia a doua pe Badea, cel care detine in prezent pachetul majoritar si controlul Consiliului de Administratie. Conducerea se va intalni joi sau vineri sa discute variantele pentru banca tehnica si sa limpezeasca apele la nivelul actionarilor.
ANTRENOR. In cazul foarte probabil in care Borcea si Netoiu vor prelua puterea, marele favorit sa devina antrenor principal este actualul tehnician al Vasluiului, Mircea Rednic. Se pare ca acesta a ajuns la un acord de principiu cu cei doi si se poate concentra de pe acum la planurile de viitor din moment ce a reusit, practic, salvarea de la retrogradare cu echipa moldava. Ramane doar ca Badea sa fie inlaturat.

AMENINTARI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.