Rapid si FC National se vor intalni maine, de la ora 20:15 (TVR 1), in finala Cupei Romaniei, miza partidei fiind un loc in Cupa UEFA din sezonul viitor. Echipa din Cotroceni ar putea juca in competitiile europene si daca pierde acest meci, dar n
Rapid si FC National se vor intalni maine, de la ora 20:15 (TVR 1), in finala Cupei Romaniei, miza partidei fiind un loc in Cupa UEFA din sezonul viitor.

Echipa din Cotroceni ar putea juca in competitiile europene si daca pierde acest meci, dar numai daca giulestenii vor castiga titlul de campioana. Cristiano Bergodi, antrenorul ""bancarilor"", spune ca, pentru echipa sa, Cupa Romaniei este prioritara. ""Este o partida foarte importanta pentru noi. Consider ca Rapid e favorita in finala Cupei, dar si noi avem sansa noastra"", a afirmat Bergodi. De partea cealalta, Razvan Lucescu este ingrijorat de ineficacitatea elevilor sai, care au inscris un singur gol in ultimele doua meciuri din Divizia A. ""Lipsa de luciditate in fata portii ma nelinisteste in perspectiva finalei de Cupa"", a spus tehnicianul dupa meciul cu Gloria. FRF a anuntat ieri ca partida de pe Stadionul National va fi condusa de Sorin Corpodean, ajutat de asistentii Aurel Onita si Ionel Popa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.