La fel ca in fiecare duminica, emisiunea transmisa de Antena 1 de la ora 22:15, Piata Divertis, a fost lider absolut de audiente, situandu-se la o distanta confortabila de celelalte televiziuni. Show-ul a inregistrat 10,8 puncte de rating si a av
La fel ca in fiecare duminica, emisiunea transmisa de Antena 1 de la ora 22:15, Piata Divertis, a fost lider absolut de audiente, situandu-se la o distanta confortabila de celelalte televiziuni.

Show-ul a inregistrat 10,8 puncte de rating si a avut o cota de piata de 26,9% in randul publicului din intreg mediul urban si 9,5% rating cu 24,1% cota de piata la publicul comercial. Lider de audienta in prime-time a fost si Observatorul de la ora 19:00, prezentat de Gabriela Vranceanu Firea, care a avut un rating de 7,6% si o cota de piata de 25,4% la publicul din intreg mediul urban, in timp ce Stirile Pro TV au avut 6,2% rating, cu 20,7% cota de piata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.