Elevii lui Cosmin Olaroiu au tremurat destul aseara pentru trei puncte vitale ca aerul in lupta la titlu, dar reusita lui Goian din minutul 58 a adus linistea in tabara ""militarilor"", aflati in degringolada dupa eliminarea din Cupa UEFA. S

Elevii lui Cosmin Olaroiu au tremurat destul aseara pentru trei puncte vitale
ca aerul in lupta la titlu, dar reusita lui Goian din minutul 58
a adus linistea in tabara ""militarilor"", aflati in degringolada dupa eliminarea
din Cupa UEFA.

Steaua da semne de revenire dupa returul de cosmar al semifinalei cu Middlesbrough. In goana dupa titlu, unde se dueleaza acum cu Sportul Studentesc si cu Rapid, ""ros-albastrii"" nu-si puteau permite aseara nici macar un singur pas gresit, in caz contrar lupta putand fi compromisa.
GREU. Constient de miza jocului, Olaroiu a riscat, trimitandu-l in teren pe Mirel Radoi, care a purtat o aparatoare speciala pe mana. De asemenea, tehnicianul l-a titularizat pe Cristocea, incercand astfel sa impulsioneze compartimentul ofensiv, unde absenta lui Victoras Iacob s-a facut oricum simtita in primele 45 de minute. De fapt, prima parte a jocului parea sa mentina senzatia ca Steaua nu s-ar fi redresat din picajul necontrolat din ultima vreme, dar soarta meciului s-a decis in mitanul secund.
Goian, salvator al ""militarilor"" in atatea alte ocazii, a deschis scorul, iar Nicolae Dica a pus punct partidei, printr-un sut care a trecut printre picioarele ex-stelistului Martin Tudor.

EMOTII PENTRU BECALI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.