Daca unele vedete platesc bani grei pentru a-si face publicitate, altele o obtin pe gratis. Unele isi spala rufele murdare in public, iar altele se dezbraca de secrete. Ar face orice pentru cateva minute de reclama. Trei cupluri mioritice tin cu
Daca unele vedete platesc bani grei pentru a-si face publicitate, altele o obtin pe gratis. Unele isi spala rufele murdare in public, iar altele se dezbraca de secrete. Ar face orice pentru cateva minute de reclama.

Trei cupluri mioritice tin cu orice pret sa le vada lumea. Chiar si atunci cand fac scandal. Despre povestile lor s-a spus ca sunt adevarate telenovele, ba chiar seriale. Chiar si ""Tanar si nelinistit"" se va termina probabil intr-o buna zi, numai (pri)goana Adrianei Bahmuteanu de la un post tv la altul nu se mai sfarseste. La fel cum nu se mai termina discutiile dintre Costin Marculescu si domnisoara fosta colaboratoare Carmen Plesea (sau Plesa, nimeni nu stie exact). Asta inseamna ca VIP-urile au luat-o pe urmele oamenilor obisnuiti. Dar nu se duc la ""Din dragoste"" sau la ""Iarta-ma"", ci la doctorul Andrei. Sunt atat de avizi de publicitate ca s-ar duce probabil si la Bebe Sexologul, daca i-ar invita. Pana una-alta cuplurile amintite si-au facut ""abonament"" la ""Dan Diaconescu"". Apoi s-au mutat la Cristian Andrei. La 9595. Mai bine ar suna la 911, cum zice Anda Adam intr-o melodie. Sa vina Salvarea, sa vina Pompierii, sa-i salveze cineva!
POVESTE FARA SFARSIT. Subiectul cu bataia lui Costin Marculescu s-ar fi putut epuiza intr-o singura editie. Dar actorul s-a dus cu ochiul umflat pe la toate televiziunile care l-au primit, ba chiar a si cantat. Mai precis, a facut play-back cu ochiul vanat. A stat o noapte intreaga la Dan Diaconescu si si-a balacarit fosta angajata, iar ea l-a acuzat pe el inclusiv de faptul ca ""nu e-n stare nici macar sa-si cumpere o pereche de chiloti"". Si-au spus de fiecare data aceleasi lucruri. Concluzia? Tin cu tot dinadinsul sa apara pe sticla. La fel Bahmuteanu si Prigoana. Nu numai ca s-au jignit in direct, s-au acuzat, dar am si aflat cate parturi tragea cainele Adrianei si cum se strica el (cainele) la stomac. Dar sa vedeti cat de sincera este Bahmuteanu: cica ii place sa apara ""ca maimuta la televizor"". A zis-o cu gura ei. Nu mai e deci de mirare ca s-a ales cu porecla ""Maimuteanu"". Dar ce credeti c-a zis domnul Prigoana in direct la National tv? ""Eu stateam ca boul in sala, la tribunal, la procese"". Tot cu gura lui a zis-o. La asa comparatii, va imaginati ce scene erau in casa aia? Nu mai era violenta domestica, ci de-a dreptul salbatica!
LIMBAJUL TRUPULUI. Alta disperata dupa reclama este Monica Gabor. Care are propriul show si tot nu-i mai ajunge. Zilele trecute, Columbeanu a fost invitatul lui Ioan T. Morar, la TVR1. Si n-am inteles de ce, intr-o emisiune in care era vorba despre carte, realizatorii i-au luat un interviu si Monicai. Mai ales ca intrebarile n-aveau nici o legatura cu tema editiei, ci erau ceva de genul ""Ce-ai face daca Irinel ar fi rapit de teroristi""? Dar ce, Irinel Columbeanu e Ohanessian sau Miscoci sa-l rapeasca teroristii? Cu aceasta ocazie am aflat (de la Monica) ce mai citeste Irinel: ""Codul lui DaVinci"" (o fi aflat de la Gina Pistol ca-i la moda cartea asta) si ""Limbajul trupului"" de Allan Peace. Oare la ce-i foloseste sa mai afle care-i limbajul trupului, ca lui oricum i se ofera liceenele pe tava?
In concluzie, cine vrea sa faca audienta, invita in platou unul dintre cele trei cupluri. Fiind un scandal sau o barfa de interes national, realizatorul isi ridica audienta, iar protagonistii sunt multumiti c-au mai aparut inca o data ""pe sticla"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.