Fotbalist
Varsta: 32 de ani Si-a inceput cariera fotbalistica la Faur Bucuresti, in 1991. Intre 1992 si 1997 a evoluat la echipa Steaua Bucuresti, cu care a castigat campionatul Romaniei de patru ori. In 1996 a debutat la nationala Romani
Fotbalist
Varsta: 32 de ani Si-a inceput cariera fotbalistica la Faur Bucuresti, in 1991. Intre 1992 si 1997 a evoluat la echipa Steaua Bucuresti, cu care a castigat campionatul Romaniei de patru ori. In 1996 a debutat la nationala Romaniei Internationalul roman Iulian Filipescu este unul dintre ultimii reprezentanti ai generatiei de aur care a adus glorie echipei nationale de fotbal. Fundasul roman isi continua cu succes cariera europeana la echipa FC Zürich, unde s-a transferat in ianuarie 2004. El a semnat un contract cu echipa elvetiana pana in vara acestui an. Filipescu a avut un rol important in meciul care a adus, dupa 25 de ani, echipei unde evolueaza, cel de-al zecelea titlu de campioana, in Elvetia. Fotbalistul roman a ajuns eroul partidei dintre FC Basel, fosta campioana, si FC Zürich, dupa ce a marcat, in al treilea minut al prelungirilor, golul victoriei. Pentru contributia importanta la echipa sa de club care a prilejuit deschiderea sampaniilor de sarbatorire a unui nou titlu de campioana, Jurnalul National il declara pe Iulian Filipescu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.