RUGBY. Steaua Bucuresti si Contor Zenner Arad s-au calificat in finala Diviziei Nationale de rugby. In prima semifinala, echipa aradeana, clasata pe locul doi la finalul sezonului regulat, s-a impus pe teren propriu cu scorul de 17-5, in fata lui Dinamo. Campioana en-titre, Steaua, a invins la Bucuresti, cu scorul de 30-13, a patra clasata la finalul returului, Remin Baia Mare. Finala, dar si meciul pentru locurile 3-4 vor avea loc la 20 mai, pe Stadionul Farul din Constanta.
POLO. Steaua Bucuresti este noua campioana a Romaniei la polo. In cadrul ultimului turneu al Superligii nationale, care s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute la Bucuresti, Steaua a castigat cu 13-7 partida cu Dinamo. In urma acestui rezultat, ros-albastrii si-au asigurat titlul de campioana, ocupand primul loc in clasament, cu 62 de puncte, in timp ce principala urmaritoare, CSM Oradea, a acumulat doar 42 de puncte.
BASCHET. Asesoft Ploiesti a invins-o pe Dinamo si in cel de-al doilea meci al semifinalei campionatului de baschet masculin. Ploiestenii s-au impus cu 97-68. Asesoft Ploiesti mai are nevoie de o singura victorie, in partidele din Capitala (17 sau 18 mai), pentru a obtine calificarea in finala. Daca Dinamo va egala, meciul decisiv se va juca la Ploiesti la 21 mai. In cealalta semifinala, scorul este 1-1, dupa ce Poli Mobitelco a pierdut primul meci, pe teren propriu, 96-99, in fata formatiei CSU Sibiu, dar l-a castigat pe al doilea cu 105-98.