TRIDIMENSIONAL. Editia de octombrie a revistei Tango a iesit pe piata cu o coperta-premiera. In colaborare cu firma Bvlgari, Tango a realizat prima coperta tridimensionala a unei publicatii din Romania. La o simpla miscare, imaginea celor doua vedete
TRIDIMENSIONAL. Editia de octombrie a revistei Tango a iesit pe piata cu o coperta-premiera. In colaborare cu firma Bvlgari, Tango a realizat prima coperta tridimensionala a unei publicatii din Romania. La o simpla miscare, imaginea celor doua vedete alese pentru aceasta editie, Jojo si Buzdugan, gliseaza fin si se transforma in imaginea a doua sticlute de parfum. Proiectul a inceput in luna mai. In iunie a avut loc sedinta foto, iar lunile iulie si august au fost rezervate productiei speciale a acestei coperte. (A.V.P.)
FILM. Personajele din ""Lacrimi de iubire"" ajung din 20 octombrie pe marile ecrane intr-un lungmetraj ce incheie actiunea telenovelei omonime. ""Lacrimi de iubire"" este primul spin-off romanesc. Cu alte cuvinte, lungmetrajul pastreaza personajele si povestea si incheie actiunea din telenovela difuzata de Acasa. Cu Adela Popescu si Dan Bordeianu, filmul marcheaza debutul in cinematografie in roluri de protagonisti al celor doi tineri actori. (A.V.P.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.