Cu trei etape inainte de final, Dinamo a pierdut contactul cu plutonul fruntas, anulandu-si sansele la castigarea campionatului. Prin lovitura data in Groapa, moldovenii sunt aproape salvati de la retrogradare. Rezultatul de sambata seara, din Ste

Cu trei etape inainte de final, Dinamo a pierdut contactul cu plutonul fruntas, anulandu-si sansele la castigarea campionatului. Prin lovitura data in Groapa, moldovenii sunt aproape salvati de la retrogradare.

Rezultatul de sambata seara, din Stefan cel Mare, a rezolvat doua ecuatii. Dinamo a fost eliminata din cursa pentru titlul de campioana, in vreme ce FC Vaslui si-a asigurat biletul cu care va juca si campionatul viitor in Divizia A.
LA PAMANT. Atmosfera in tabara ""cainilor"" este tragica. ""Daca vom reusi sa prindem un loc de cupa europeana, e o performanta pentru noi, dar va fi greu. Am sperat mai mult de la acest meci, atat din punct de vedere al jocului, cat si al rezultatului. FC Vaslui ne-a fost superioara si a meritat victoria, a confirmat forma buna din acest retur. Practic Vasluiul ne-a pus probleme la fiecare actiune de atac a lor"", a spus antrenorul Florin Marin.
EXTAZ. Dupa rezultatul din Groapa, moldovenii mai au nevoie de trei puncte pentru a fi si matematic salvati de la retrogradare. ""Ne-am dorit foarte mult sa castigam, tinand cont de situatia din clasament, dar si de rezultatele din aceasta etapa. Avem un lot bun, echipa este mult mai omogena decat in tur, s-au facut foarte putine schimbari si am ajuns sa-mi fie foarte greu sa alcatuiesc echipa. Pentru Dinamo, Ioan Andone ramane cea mai buna solutie. Eu trebuie sa mai stau la rand"", a comentat Mircea Rednic. Antrenorul lui FC Vaslui a fost uitat la stadion de jucatorii sai dupa terminarea partidei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.