Rulmentul Brasov si Tomis Constanta se intalnesc astazi, de la ora 17:15, in prima mansa a finalei Challenge Cup la handbal feminin. Partida va fi transmisa in direct de Pro TV. Acest prim meci dintre cele doua echipe romanesti va avea loc la Bras
Rulmentul Brasov si Tomis Constanta se intalnesc astazi, de la ora 17:15, in prima mansa a finalei Challenge Cup la handbal feminin. Partida va fi transmisa in direct de Pro TV.

Acest prim meci dintre cele doua echipe romanesti va avea loc la Brasov, castigatoarea trofeului urmand a se decide peste o saptamana, la Constanta.
MIZA. In acest sezon, Rulmentul a invins-o pe Tomis in ambele intalniri din campionat, ultima disputata chiar miercuri. De altfel, brasovencele au dominat categoric competitia interna in acest an, adjudecandu-si eventul. Cu toate ca gazdele de astazi par favoritele finalei, miza celor doua intalniri este extrem de mare, mai ales ca nici una dintre cele doua grupari nu a mai castigat pana acum un trofeu european. ""Este ultimul meci din acest sezon in fata minunatului public brasovean, pe care nu vrem sa il dezamagim. Nu vom avea un meci usor, pentru ca Tomis va incerca sa se agate de orice sansa pentru a obtine un rezultat strans. Dar sunt convinsa ca fetele se vor mobiliza si vor demonstra ca formeaza cea mai buna echipa din campionat. Vrem sa ne asiguram un avantaj linistitor pentru retur"", a spus antrenoarea Rulmentului, Mariana Tarca.
PRIME. Brasovencele conduc si la prime, avand promise cate 3.000 de euro in caz de suscces, fata de cele 2.000 cat ar primi jucatoarele din Constanta. Cu toate acestea, Dumitru Musi, secundul nationalei si antrenorul Tomisului, crede in sansele elevelor sale. ""Nu suntem noi favoritii in aceasta finala, dar vom face totul pentru a ne juca sansele pe care le avem. Am ajuns pana aici si trebuie sa luptam pana in ultimul minut"", a spus Musi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.