Pandurii nu renunta la lupta pentru evitarea retrogradarii, gorjenii invingand ieri pe FC Arges cu scorul de 1-0, gratie golului marcat in minutul 48 de Bogoi, dupa ce Sava a ratat initial lovitura de la 11 metri care a generat faza golului. Totusi,
Pandurii nu renunta la lupta pentru evitarea retrogradarii, gorjenii invingand ieri pe FC Arges cu scorul de 1-0, gratie golului marcat in minutul 48 de Bogoi, dupa ce Sava a ratat initial lovitura de la 11 metri care a generat faza golului. Totusi, nu putine au fost rumorile care au insotit acest joc inca de dinaintea disputarii sale, o casa de pariuri decizand chiar sa blocheze total meciul de la Targu-Jiu, dupa ce amatorii de castiguri au jucat 1 solist pe linie. In urma acestui rezultat, Pandurii mai pastreaza sanse doar teoretice de a evita Divizia B, soarta celei de-a doua retrogradate din Divizia A urmand sa se decida catre finalul campionatului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.