Contractul dintre artist si impresarul sau este mai puternic decat certificatul de casatorie. Cazurile urmatoare sunt elocvente. Desi isi vantura iubirea de ani in sir prin paginile ziarelor si in emisiunile mondene de la televizor, multe dintre s

Contractul dintre artist si impresarul sau este mai puternic decat certificatul de casatorie. Cazurile urmatoare sunt elocvente.

Desi isi vantura iubirea de ani in sir prin paginile ziarelor si in emisiunile mondene de la televizor, multe dintre starletele autohtone sunt legate de impresarii lor doar prin contracte pur banesti. Certificatul de casatorie? Un vis frumos, dar foarte indepartat.
DE DURATA. ""Nu sunt o impatimita a maritisului. Ne este foarte bine impreuna, ne intelegem foarte bine. Iubirea noastra nu sta intr-un act. Suntem impreuna de 11 ani, o relatie destul de lunga. Mai ales in show-biz!"", afirma Andreea Banica intr-un interviu recent. Domnisoara Blondy viseaza insa cu ochii deschisi la propria nunta cu Lucian Mitrea, impresarul sau. Si-ar dori ca acesta sa o ""rapeasca"" si sa se casatoreasca pe nepusa-masa! Andreea a pozat in multe rochii de mireasa, dar nu se simte inca suficient de matura pentru a-si pune pirostriile. ""Deja, la noi, chestia asta cu cerutul in casatorie este cam depasita. Intrebarea care se pune este cand facem nunta"", mai spune Andreea.
Julia de la Sexxy e cuplata cu impresarul formatiei, Bogdan Jianu, de vreo cinci ani. De vreun an, ne mananca urechile cu maritisul. Asta pana zilele trecute, cand am auzit ca, din motiv de lipsa de restaurant ""pe plac"", casatoria se amana pana la un termen care va fi comunicat ulterior. Logodna celor doi s-a savarsit nu la Paris, asa cum si-ar fi dorit blonda de la Sexxy, ci la Roma, in toamna anului trecut.
FARA PLANURI. Miki ex-Kpital sufla si-n iaurt dupa experienta nefericita a primului sau mariaj. De vreo trei ani insa traieste o frumoasa (spune ea) poveste de dragoste cu impresarul sau, Razvan Constantinescu. Acesta a cerut-o de nevasta acum aproape un an. Totusi, drumul spre Oficiul Starii Civile nu l-au batut. Nu inca. Dar ar vrea, in aceasta toamna. Pai, daca e pe asa, ar trebui sa se grabeasca, mai ales ca nu au planificat nimic: nici zi, nici local, nici macar nasi!
Si Annea€™s spera ca, intr-o zi cu soare, sa se marite cu impresarul ei, Dan Anghel. Cei doi sunt impreuna de vreo sapte ani. Prima oara a cerut-o in casatorie dupa trei luni de prietenie, dar ea n-a cedat, pentru ca se simtea prea tanara. ""Ne este foarte bine asa si inca mai amanam acest moment, pentru ca avem alte prioritati legate de profesie"", zice Annea€™s.

DUPA CINCI ANI. Julia si Bogdan s-au logodit la Roma


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.