Injectiile cu botox sunt recomandate doar pentru inlaturarea ridurilor? Fals. Botoxul este folosit pentru corectarea ridurilor de mimica, dar si in tratamentul unor tulburari neurologice. In scop terapeutic, botoxul este utilizat pentru relaxarea
Injectiile cu botox sunt recomandate doar pentru inlaturarea ridurilor? Fals. Botoxul este folosit pentru corectarea ridurilor de mimica, dar si in tratamentul unor tulburari neurologice. In scop terapeutic, botoxul este utilizat pentru relaxarea musculara si calmarea durerilor din zona umerilor, coloanei vertebrale, gatului. De curand, injectiile cu toxina botulinica au inceput sa fie folosite si in cazul persoanelor cu hiperhidroza (transpiratie excesiva).
Stresul prelungit poate determina caderea parului? Adevarat. Stresul prelungit, emotiile puternice provoaca tulburari hormonale care determina caderea parului.
Vaccinurile sunt contraindicate persoanelor alergice? Fals. Vaccinurile sunt contraindicate numai persoanelor alergice la oua. In rest, ele pot fi administrate si persoanelor alergice,
cu o singura conditie: vaccinarea sa nu se efectueze
in momentul crizei alergice.
Administrarea de antibiotice provoaca oboseala? Fals. Oboseala este un fenomen frecvent in cazul infectiilor de orice tip. Oboseala este provocata de boala in sine, nu de antibioticele administrate pentru a o trata. Organismul se mobilizeaza in lupta contra germenilor, de aceea oboseste mai usor.
Fructele din prajituri nu contin vitamina C? Adevarat. Vitamina C din fructe este sensibila la temperaturi ridicate, fiind distrusa atunci cand prajiturile sunt puse la cuptor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.