Saptamana trecuta comentam despre ""rocada"" realizata de singleurile Madonnei si ale trupei Morandi, care s-au rotit pe primele doua pozitii in Romanian Top 100. O sa incep prin a mentiona ca, la cea mai recenta editie a acestui clasament, respe

Saptamana trecuta comentam despre ""rocada"" realizata de singleurile Madonnei si ale trupei Morandi, care s-au rotit pe primele doua pozitii in Romanian Top 100.

O sa incep prin a mentiona ca, la cea mai recenta editie a acestui clasament, respectivii au realizat o ""rocada"" inversa. Madonna este din nou pe locul 1, cu Morandi la marcaj, vorba comentatorilor de fotbal, ""om la om pe tot terenul"".
Pentru ca aceasta schimbare nu este o foarte mare... schimbare, haideti sa privim putin la partea de jos a clasamentului, acolo unde se afla viitoarele hituri, vechile hituri ce se pregatesc sa-si incheie cariera, respectiv piese care nu sunt nici una nici alta, doar fac act de prezenta in clasamentul national pentru cateva saptamani.
Pornind chiar de la locul 100, constatam ca Gwen Stefani i-a ""fermecat"" pe music-managerii posturilor de radio din Romania, care nu se mai hotarasc sa o scoata din playlist-uri, fapt ce duce la o revenire a piesei ""Cool"", piesa ce are la activ un parcurs de 29 de saptamani de top, inregistrate inaintea acestei reveniri.
Franco-Romanii de la Alb-Negru (traiasca ""Internationala Muzicala"") vor sa ""rupa"" cu noul single ""Lasa-te iubita"", daca s-ar putea mai mult decat au facut-o cu precedentul ""Fara sens"".
Pentru ca Scooter are planuri pentru Romania in aceasta primavara, Romania are la randul ei planuri cu Scooter, sin-gleul ""Apache rocks the bottom"" intrand in difuzare la posturile de radio. Ca un vechi fan Scooter, pot sa zic ca ultimele creatii ale germanilor nu se mai ridica la valoarea celor de acum zece ani, cand trupa era un idol pentru intreaga generatie care incepea sa asculte muzica ""house"" in acea perioada. E drept ca poate cei de la Scooter si-au facut-o cu mana lor, impunand un gen muzical care, inevitabil, a scos la suprafata artisti care si-au depasit ""mentorii"".
Spera sa-si depaseasca genialul tata si Damian ""Jr Gong"" Marley care, alaturi de Dl Whitney Houston (a se citi Bobby Brown), a lansat piesa ""Beautiful"". Albumul ""Welcome to Jamrock"" al tanarului rasta promite surprize pe viitor.
Ca sa inchei, din fuga arunc un semn de exclamare spre ATB si al sau ""Summer rain"" (bine ai revenit Andre!) si apoi ne oprim direct la piesa care ocupa pozitia de ""cea mai inalta noua intrare a saptamanii"". O trupa despre care toata lumea credea ca va deveni istorie la scurt timp dupa ce liderul ei (si cea mai carismatica personalitate a trupei) a ales sa-si puna capat zilelor. Fara Michael Hut-chence, nimeni nu mai dadea vreo sansa trupei INXS, dar iata ca baietii s-au ""agatat"", au reusit sa treaca peste momentele grele, au pus amintirea lui Michael deoparte, au organizat un concurs pentru postul de ""lead vocal"", iar acum, cu J.D. Fortune, se pare ca zeita Fortuna le surade din nou. Le tin pumnii.

Romanian Top 100


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.