Fizioterapie pentru caini

La targul Interzoo 2006, organizat in Nürenberg (Germania), peste 1.200 de companii din 50 de
tari si-au expus aparatura si produsele destinate animalelor de casa. Printre acestea, un dispozitiv
de fizioterapie pentru caini, dotat cu bazin cu apa si banda rulanta pentru intarirea muschilor.

Iguane-traficant

Citeste si:

Politia argentiniana a anuntat ca a arestat o banda de traficanti de droguri care utiliza iguane vii pentru a transporta marijuana si cocaina, relateaza AFP. Politia a confiscat peste 5 kilograme de marijuana si 200 de grame de cocaina, fara a preciza unde anume au fost ascunse stupefiantele.

California - Aventurile lui Poseidon
Jason Perez este castigatorul unui concurs de tinut respiratia sub apa, organizat in Hollywood (California) pentru promovarea peliculei ""Aventurile lui Poseidon"", ce ruleaza la Graumana€™s Chinese Theatre. Pentru ca nu a respirat timp de 1 minut si 51 de secunde, Perez a fost recompensat cu un premiu in valoare de 500 de dolari. (Foto: Matthew Simmons/Getty Images/AFP PHOTO/MEDIAFAX)
Thailanda - Radio online pentru patrupede
In Thailanda a inceput sa emita primul post de radio online destinat cainilor. Potrivit Bangkok Post, pe site-ul dogradioathailand.com se pot auzi, pe langa muzica obisnuita, si diverse ""piese"" interpretate de patrupede ""vocal"" sau instrumental. Proprietarul postului, Anupan Boonchen, crede ca muzica are un efect deosebit asupra comportamentului canin. ""Cainii raspund la muzica, dau din coada si sunt mai atenti. Astfel, ei devin mai supusi, iar dresajul este mai usor"", a adaugat acesta.
Record - Mama la 12 ani
O fetita din Marea Britanie va deveni luna viitoare cea mai tanara mamica din Regatul Unit. Tanara a ramas insarcinata pe cand avea 11 ani si 11 luni, iar tatal este un baiat de 15 ani. ""Nu credeam ca o sa raman gravida de prima data. Iar acum abia astept sa devin mamica"", a declarat ea. Viitoarea bunica, in varsta de 34 de ani, este foarte mandra de isprava fiicei sale si spune ca o va sprijini intrutotul in cresterea bebelusului. Pustoaica, al carei nume nu a fost dat publicitatii, va naste la varsta de 12 ani si opt luni, depasind recordul detinut din 1997 pana in prezent de Jenny Teague, din Dorset, care a nascut la 12 ani si noua luni.
Terapie - Kylie s-a vindecat prin ras
Dannii Minogue a declarat ca a utilizat terapia prin ras pentru a o ajuta pe sora ei, Kylie, sa se vindece mai repede de cancer, informeaza thisislondon.com. Kylie Minogue, in varsta de 37 de ani, a fost declarata oficial vindecata de cancerul mamar care i-a fost diagnosticat in urma cu un an si s-a intors in studioul de inregistrari. ""Ascultam muzica, dansam si ne uitam la comedii. Ne placea sa dansam pe orice melodie pe care o am pe iPod-ul meu, orice era vesel si amuzant"", a declarat Dannii, in varsta de 34 de ani. Totusi, Dannii, care isi va lansa cel de-al cincilea album, a marturisit ca i-a fost destul de greu sa-si mentina surasul pe buze.

Rubrica realizata de Adriana V. Paduraru