Gratie unei reusite semnate de Daniel Pancu, trupa lui Razvan Lucescu a castigat ieri mult mediatizata confruntare contra Gloriei Bistrita si a trecut, pentru cel putin o zi, in fruntea Diviziei A. Primit cu multe aplauze in Giulesti, Ioan Ovidiu

Gratie unei reusite semnate de Daniel Pancu, trupa lui Razvan Lucescu a castigat ieri mult mediatizata confruntare contra Gloriei Bistrita si a trecut, pentru cel putin o zi, in fruntea Diviziei A.

Primit cu multe aplauze in Giulesti, Ioan Ovidiu Sabau a incercat si in fata Rapidului aceeasi strategie ultradefensiva, dar a fost tradat de o dubla greseala, a capitanului Dan Matei si a portarului Albut.
CHIN. Cu golgeterul Viorel Moldovan din nou indisponibil, pe banca de rezerve, si incurajati de la ""oficiala"" de Ionel Ganea, alb-visiniii au jucat foarte slab timp de o ora. O linie de mijloc neinspirata si doua varfuri stinghere, Buga si Daniel Niculae, n-au putut produce mari pericole la poarta ardelenilor. A fost nevoie de o rupere de ritm marca Pancu pentru ca Razvan Lucescu si circa 9.000 de suporteri giulesteni sa rasufle usurati. In minutul 88, Tarnavean a fost foarte aproape de o egalare echivalenta cu dezastrul pentru Rapid, insa sutul sau de la 14-15 metri a trecut milimetric peste poarte lui Coman.

DIVIZIA A - ETAPA A 27-A


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.