Nu are nici 4 luni de cand a venit pe lume si se lupta pentru viata. Iann este bucuria si lumina parintilor sai. Si lacrima de pe obrazul lor. Povestea acestui copil este o scrisoare pe care un tanar tata a scris-o, cu sufletul incarcat de plans,

Nu are nici 4 luni de cand a venit pe lume si se lupta pentru viata. Iann este bucuria si lumina parintilor sai. Si lacrima de pe obrazul lor.

Povestea acestui copil este o scrisoare pe care un tanar tata a scris-o, cu sufletul incarcat de plans, pentru fiul sau. Cred din toata inima ca Iann va trai si ca el va citi mai tarziu aceste randuri. Va sti atunci ca fiecare dintre voi, oamenii care-l veti ajuta sa fie, semneaza la finalul ei cu o farama invizibila de bunatate...
27 IANUARIE 2006. ""Este ziua in care te-ai nascut, cea mai fericita zi din viata mea.
31 IANUARIE 2006 - Asteptam de mult sa-ti spun: «Bine ai venit Iann!»"". Am vorbit ades cu tine, pe cand erai in burtica la Dea, dar acum pot sa te si vad. Acum, ca te am in brate, sunt asa de fericit. Am uitat ingrijorarea la vestea ca inimioara ta este putin mai deosebita.
1 FEBRUARIE 2006 - Azi am fost cu tine la control. Doctorul ne-a dat o veste neasteptat de trista: inimioara ta are o gaurica intre doua camarute ale ei. Mami a inceput sa planga, bunica la fel. Trebuie sa-ti spun ca si eu as fi vrut sa plang, dar a trebuit sa ma prefac si sa le incurajez.""
15 MARTIE 2006 - ""Azi am fost iar la control cu tine. Alt doctor, alta veste ingrozitoare: inimioara ta mai are o gaurica. Mami a inceput sa planga si mi-a spus: «Saracutul, are inimioara facuta ciur».""
21 MARTIE 2006 - ""Am ajuns la Targu-Mures. Imi dau lacrimile si cu greu ma abtin. Nu e drept, esti asa de mic!""
22 MARTIE 2006 - ""Aseara m-am rugat mult. Stand in holul spitalului, particip la durerea multor parinti carora li se spune «Nu se mai poate face nimic copilului dvs.» Incerc sa ma pregatesc pentru ce e mai rau. Dar pot oare?! Eu si mami suferim enorm. Suferim si la gandul ca tu nu-ti dai seama. Am vrea sa stim ce simti, daca te doare. Probabil, chiar daca ai simti ceva, tu, dragul de tine, crezi ca asa e normal. Acest gand ma doare foarte tare. Si faptul ca nu stii ca te asteapta o viata mai deosebita, doua operatii dificile si riscante. Dar nu-ti fie teama, mami si tati vor fi cu tine tot timpul.""
1 APRILIE 2006 - ""N-am mai scris demult. Am avut sufletul prea greu. Azi ai fost botezat, asa cum ne-am dorit, la o manastire. In final, ti-a fost data o cazna: «Sa vii tot aici la logodna!». Apoi, in bratele lui mami, ai privit-o minute in sir, chiar ca-ntr-o visare.""
10 MAI 2006 - ""Zilele trec. Multe s-au intamplat. Debusolati la inceput, acum mami si eu am invatat ca lucrurile bune se fac pas cu pas. Am trecut deja impreuna prin multe, dar suntem pe calea cea buna. Ai inceput sa ne zambesti, sa ne vorbesti, asa cum te pricepi tu acum. Evoluezi. Asta inseamna ca traim. Nu stim ce ne rezerva viitorul, dar ne bucuram de fiecare clipa cu tine. Esti minunea din viata noastra. Sunt fericit ca existi si cred ca, intr-o zi, vom intelege de ce a trebuit sa trecem prin toate astea. Te iubesc! Tati""

PENTRU O INIMA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.