In timp ce numeroase VIP-uri au probleme de sanatate ajungand adesea pe masa de operatie, iata ca Ernest Maftei nu apeleaza la pilule nici la cei 86 de ani ai sai. Fire activa, actorul nu se multumeste sa traiasca doar din pensie. IN PUSCARIE. As
In timp ce numeroase VIP-uri au probleme de sanatate ajungand adesea pe masa de operatie, iata ca Ernest Maftei nu apeleaza la pilule nici la cei 86 de ani ai sai. Fire activa, actorul nu se multumeste sa traiasca doar din pensie.

IN PUSCARIE. Asadar, pe langa colaborarea cu televiziunea nationala la o emisiune pe teme agrare, Ernest are grija si de casuta lui, situata la Buftea: ""Cum am reusit sa ajung pana la varsta asta? Am fost un om cumpatat. Nu mananc carne de porc decat iarna, cand organismul are mai multa nevoie de o alimentatie serioasa. Am facut 12 de ani de puscarie din cauza convingerilor mele politice si tot nu m-am imbolnavit de stomac, chiar daca ne dadeau doar zeama lunga. Din cate imi amintesc, n-am avut decat raie, pe care am luat-o intr-o vacanta de la caprele bunicului meu. In rest, sunt bine, inima-mi bate cum trebuie. De obicei, eu gatesc, imi place varza murata pusa de mine la butoi si vin din via mea. Iar casuta pe care o am imi ofera linistea de care am nevoie. Desi nu multi ma cred, ma scol cu noaptea in cap, la 6 dimineata, si, dupa ce iau micul dejun format din doua oua prajite, dau cu sapa, leg via, fac curat in curte. Doar asa poti ajunge sa depasesti media de viata pe Europa"". Daca ar trebui sa luam in considerare si numarul iubitelor, e clar ca, in cazul lui, acestea nu i-au scurtat viata, ci i-au prelungit-o... (Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.