Toata lumea buna a sportului dinamovist s-a reunit la cea de-a 58-a aniversare a clubului, ocazie cu care presedintele Marcel Popescu a facut o retrospectiva a palmaresului de exceptie al sportivilor: 4.829 de medalii (1.550 de aur) la competitiile i
Toata lumea buna a sportului dinamovist s-a reunit la cea de-a 58-a aniversare a clubului, ocazie cu care presedintele Marcel Popescu a facut o retrospectiva a palmaresului de exceptie al sportivilor: 4.829 de medalii (1.550 de aur) la competitiile internationale si peste 8.400 de titluri nationale.

DISTINCTII. Presedintele ANS, Gheorghe Florian, i-a oferit o diploma de execelenta lui Marcel Popescu, in timp ce Nicu Vlad a oferit clubului o placheta jubiliara. Ana Maria Pascu, vicepresedinte COSR, l-a recompensat cu un trofeu pe Leon Rotman, cel care a cucerit prima medalie olimpica in 1956, la Melbourne. Au fost premiati si medaliatii de la CE de gimnastica, haltere si lupte. Trofeul Onoare si Recunostinta a fost oferit unor mari sportivi ce s-au retras din activitate: Marius Urzica, Ioan Suciu, Camelia Macoviciuc si Florin Corbeanu. Trofeul Ivan Patzaichin a revenit canoistului Florin Popescu. De asemenea, Ion Nunweiller, Ion Parcalab, Constantin Fratila si Florea Dumitrache au fost rasplatiti cu Trofeul ProFotbal.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.