In derby-ul campionatului ucrainean, disputat chiar in ultima etapa, Dinamo Kiev si Sahtior Donetk, ambele cu 74 de puncte, au incheiat la egalitate, 2-2. Razvan Rat si Ciprian Marica au fost titulari pentru Sahtior, ultimul fiind schimbat in minutul
In derby-ul campionatului ucrainean, disputat chiar in ultima etapa, Dinamo Kiev si Sahtior Donetk, ambele cu 74 de puncte, au incheiat la egalitate, 2-2. Razvan Rat si Ciprian Marica au fost titulari pentru Sahtior, ultimul fiind schimbat in minutul 58 cu brazilianul Elano.

REVENIRE. Echipa lui Mircea Lucescu a inceput de-zastruos, in minutul 21 tabela indicand deja 2-0 in favoarea lui Dinamo, prin golurile marcate de Satkih si Milevski. Dupa pauza, Sahtior a revenit senzational, Cigrinski (a€™53) si Jadson (a€™66) aducand egalitatea care inseamna ca titlul se va decide duminica, atunci cand cele doua echipe vor disputa, la Krivoi Rog, un meci de baraj. ""A fost un meci deosebit de tensionat. La pauza eram condusi cu 2-0, insa echipa a demonstrat o extraordinara tarie de caracter si a recuperat"", a declarat Mircea Lucescu. Extrem de multumiti de prestatia centralului Steve Benett, conducatorii celor doua cluburi insista ca arbitrul englez sa conduca si confruntarea de poimaine. Initial, meciul trebuia sa aiba loc la Dnepropetrovsk, insa oficialii lui Dinamo Kiev n-au fost de acord, motivand ca orasul respectiv este mult prea aproape de Donetk. (Vicentiu Neagoe)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.