Philip Stephenson si Colin Hart, cei doi cetateni americani acuzati alaturi de Dinu Patriciu in dosarul Rompetrol, vor fi cercetati in libertate, dupa ce ieri instanta Tribunalului Bucuresti a respins ca neintemeiata cererea procurorilor privind ares
Philip Stephenson si Colin Hart, cei doi cetateni americani acuzati alaturi de Dinu Patriciu in dosarul Rompetrol, vor fi cercetati in libertate, dupa ce ieri instanta Tribunalului Bucuresti a respins ca neintemeiata cererea procurorilor privind arestarea lor preventiva.

DEZBATERI. Solicitarea procurorilor s-a judecat luni la Tribunalul Bucuresti, care, dupa sase ore de dezbateri, a decis amanarea pronuntarii. Procurorii Parchetului General au cerut din 16 februarie arestarea americanilor, motivand ca acestia se sustrag anchetei, plecand din Romania. In cazul Dinu Patriciu, Curtea de Apel Bucuresti a hotarat definitiv ca acesta sa fie cercetat in stare de libertate, dupa ce si propunerea de arestare preventiva in cazul lui Patriciu fusese amanata din diverse motive procedurale, pentru ca, in final, Curtea de Apel Bucuresti sa respinga cererea acuzarii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.