Iritati de faptul ca salariile jucatorilor lui Razvan Lucescu nu au mai fost achitate de patru luni, fanii giulesteni au de gand sa puna mana de la mana pentru a-i plati pe Maftei, Niculae si compania. Dupa ce la finalul meciului cu Farul i-au r

Iritati de faptul ca salariile jucatorilor lui Razvan Lucescu nu au mai fost achitate de patru luni, fanii giulesteni au de gand sa puna mana de la mana pentru a-i plati pe Maftei, Niculae si compania.

Dupa ce la finalul meciului cu Farul i-au reprosat vehement patronului George Copos ca nu baga suficienti bani la echipa, sustinatorii echipei de langa Podul Grant si-au continuat protestul.
IRONIE. Liderii galeriei alb-visinii au anuntat ieri ca sunt exasperati de atitudinea conducerii, care nu a achitat din luna ianuarie salariile fotbalistilor. Fanii intentioneaza chiar sa stranga o anumita suma de bani pentru a acoperi o parte din datoria clubului fata de jucatori. O problema asemanatoare s-a inregistrat si anul trecut, cand liderii din Giulesti ramasesera in urma cu platile, insa conflictul a fost stins de cateva rezultate pozitive. ""Pana vineri, la ora 12:00, vom aduna banii. Aducem de acasa. Ati spus ca fotbalul este profitabil, ca e o mare afacere... Acum va spun eu ca e o afacere proasta. Saptamana viitoare se vor plati toate restantele"", a declarat ieri George Copos.
PIERDERE. In privinta strategiei pentru sezonul urmator, se pare ca doar atacantul Daniel Niculae are unda verde pentru a da curs ofertelor din strainatate. Golgheterul, care are fixata o clauza de 3,3 milioane de euro, este curtat de mai multe echipe din Germania, Franta si Anglia.

SABAU


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.