In 1135 d.Ch si 1154 d.Ch, doi copii ciudati au fost gasiti intr-un sat In timp ce taranii lucrau pe camp au auzit la un moment dat niste tipete infioratoare. Cautand sursa zgomotelor, ei au descoperit in apropierea unei mine parasite doi copii,
In 1135 d.Ch si 1154 d.Ch, doi copii ciudati au fost gasiti intr-un sat In timp ce taranii lucrau pe camp au auzit la un moment dat niste tipete infioratoare. Cautand sursa zgomotelor, ei au descoperit in apropierea unei mine parasite doi copii, un baiat si o fata, speriati si inghesuiti unul in celalalt. Micutii gangureau intr-o limba necunoscuta, iar hainele lor erau confectionate dintr-un material ciudat, necunoscut localnicilor. Dar cel mai straniu aspect il reprezenta pielea lor, care era de culoarea€¦ verde. Copiii au fost dusi in casa unui localnic, Richard de Caine, satenii incercand sa ii ingrijeasca. Dar micutii refuzau mancarea sau apa, pana cand cineva a adus pastai de fasole proaspete. Copiii le-au apucat si le-au desfacut, iar boabele au cazut pe jos. Vazand pastaile goale, ei au inceput sa planga. Cand cineva le-a aratat boabele care fusesera inauntru, ei le-au mancat, hrana lor rezumandu-se, pentru un timp, la acestea. Imediat dupa gasirea copiilor, baiatul s-a imbolnavit si a murit. Fata a supravietuit, a crescut sanatoasa si voinica, dupa un timp pierzandu-si culoarea verde a pielii. Cand a deprins limba localnicilor, explicatiile fetei despre originile sale au adancit si mai mult misterul. TARA FARA SOARE. Fata a declarat ca ea si fratele sau venisera dintr-o tara in care nu exista Soare. Locuitorii acesteia aveau cu totii pielea verde si traiau intr-un loc in care Soarele se afla permanent la apus. Intrebata cum au ajuns in mina parasita, fata a declarat ca, auzind zgomotul unor clopote, ea si fratele sau au intrat in mina si, totodata, intr-o alta dimensiune. Dinauntru puteau vedea lumina Soarelui stralucind la intrarea minei.
Fata a supravietuit mult timp dupa gasirea sa, maritandu-se cu un barbat de prin partea locului. In ciuda acestor fapte, ea nu a putut oferi niciodata detalii care ar fi putut ajuta la rezolvarea misterului originii sale si a fratelui sau, precum si a straniei lor aparitii in Woolpit.

HOROSCOP


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.