Implicat in scandalul interceptarilor telefonice, Luciano Moggi se gandeste sa anticipeze decizia Consiliului de Administratie al lui Juventus si sa-si dea demisia din functia de director general. Oficialul torinez a tras dupa el in mijlocul furt
Implicat in scandalul interceptarilor telefonice, Luciano Moggi se gandeste sa anticipeze decizia Consiliului de Administratie al lui Juventus si sa-si dea demisia din functia de director general.

Oficialul torinez a tras dupa el in mijlocul furtunii si alte nume mari din fotbalul italian. Arbitrul Massimo de Santis, convocat pentru CM 2006, ar putea rata Mondialul, dupa ce a fost pus sub acuzare de Procuratura din Napoli. Interesant este ca, desi aflata in plin scandal, Italia este singura tara care are doua brigazi de arbitri pe lista FIFA pentru CM. Totodata, surse judiciare sustin ca in dosarul interceptarilor s-ar fi pronuntat si numele selectionerului Marcello Lippi, fost antrenor la Juventus, insa deocamdata nu exista o confirmare oficiala. (Delia Gomoescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.