Monica Davidescu a asteptat 11 ani ca sa devina sotia lui Aurelian Temisan. Rabdarea i-a fost rasplatita, iar logodnicul a stabilit in sfarsit data nuntii: 3 iunie. Poate ca de acum incolo lumea nu va mai spune ca Temisan zboara din floare-n floare!
Monica Davidescu a asteptat 11 ani ca sa devina sotia lui Aurelian Temisan. Rabdarea i-a fost rasplatita, iar logodnicul a stabilit in sfarsit data nuntii: 3 iunie. Poate ca de acum incolo lumea nu va mai spune ca Temisan zboara din floare-n floare!


Dupa mai bine de 11 ani de relatie domestica, Aurelian Temisan si Monica Davidescu isi leaga, oficial, destinele pana cand moartea ii va desparti. Nunta va avea loc intr-un cort la Snagov. Nasi de cununie vor fi Georgeta si Daniel Chinciu. Printre cei 300 de invitati se numara si Gheorghe Dinica, Radu Beligan, Marin Moraru, Valentin Uritescu, dar si colegii de breasla ai lui Temisan, dintre care nu putea lipsi Adrian Enache. Rochia miresei este creata de Liliana Turoiu-Udrea, iar agentia Bon Mariage se va ocupa de organizarea evenimentului. Formatia lui Calin Geambasu va fi responsabila de muzica pe care nuntasii vor incinge hora.
ROMANTIC. Nu putini sunt cei care au ramas totusi surprinsi de faptul ca Aurelian Temisan termina cursa inceputa in 1998 - cand s-a mutat impreuna cu Monica - si se casatoreste exact de ziua sa de nastere, pe 3 iunie. Daca tot s-a urnit, atunci Temisan a aranjat ca totul sa fie cat se poate de romantic, dar sa se si ridice la statutul sau de vedeta. Astfel, viitorul mire a inchiriat un avion care va fi pilotat de sotul Romanitei, Adrian Iovan. Acesta, in calitate de capitan, ii va casatori. Avionul va ateriza la Roma si va decola din nou 24 de ore mai tarziu, pentru a-i aduce pe miri la petrecerea din cortul de la Snagov.
Poate, dupa ce Aurelian Temisan si Monica Davidescu vor fi sot si sotie, zvonurile legate de infidelitatile cantaretului se vor mai risipi. Destul de recent Aurelian a fost cuplat de gurile rele cu Anemona Niculescu din ""Secretul Mariei"", iar anul trecut presa a vorbit mult despre un presupus concubinaj tinut cat se poate de ascuns cu o actrita a teatrului ""Toma Caragiu"" din Ploiesti. Totusi, Monica Davidescu a acceptat sa se marite cu el, in ciuda celor care au tot incercat sa demonstreze infidelitatea logodnicul ei. Noi le uram casa de piatra!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.