Un nou serial de comedie, din 16 mai, la HBO, produs de actorul Mark Whalberg ""Entouraje"", a carui prima serie e alcatuita din opt episoade, aduce invitati pe masura: Jessica Alba, Scarlett Johansson, Val Kilmer, Gary Busey, Luke Wilson sau Larr

Un nou serial de comedie, din 16 mai, la HBO, produs de actorul Mark Whalberg

""Entouraje"", a carui prima serie e alcatuita din opt episoade, aduce invitati pe masura: Jessica Alba, Scarlett Johansson, Val Kilmer, Gary Busey, Luke Wilson sau Larry David. Actiunea serialului este plasata in vremurile moderne ale Hollywoodului, iar productia arunca o privire asupra vietii de zi cu zi a lui Vincent (Vince) Chase, un tanar actor care se afla pe val, si asupra oamenilor din jurul sau. O data cu intrarea sa in lumea filmului, Vince ii aduce din Queens, New York, si pe Eric, managerul sau, Drama, fratele sau vitreg, si pe amicul sau, Turtle.

IN SHOWBIZ. Serialul ne prezinta experientele oamenilor din interiorul acestei industrii, ilustrand atat experientele stilului de viata al celebritatilor de azi, cat si dificultatile pe care cei care par sa aiba lumea la picioare le intampina in a gasi dragostea adevarata si a obtine succesul in showbiz. Acum, pentru ca eroii nostri s-au obisnuit cu avantajele conferite de statutul de vedeta consacrata, Eric impreuna cu superagentul Ari incearca sa mentina cursul favorabil pe care l-a luat viata profesionala a lui Vince, luand decizii care vizau o cariera pe termen lung in aceasta lume a gloriei. Serialul are multiple premii si nominalizari, iar in 2005 a fost nominalizat la Premiile Emmy si Globul de Aur.

PROTAGONIST. Cel care ii da viata personajului Vince este Adrian Grenier (""Drive Me Crazy"", ""Harta€™s War""). Kevin Connolly (""Antwone Fisher"", ""John Q"") il interpreteaza pe Eric, omul de incredere al lui Vince si cel mai apropiat confident, Kevin Dillon (""The Doors"", ""Platoon"") il interpreteaza pe Drama, fratele vitreg al protagonistului, iar Jerry Ferrara (""Grounded for Life"", ""Leap of Faith"") ii da viata lui Turtle, managerul, un tip care este mereu pe faza cand e vorba de distractie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.