Omul de afaceri Silviu Prigoana a ramas fara permis de conducere, dupa ce a fost depistat de politisti conducandu-si masina baut luni, la ora 00:40, pe o strada din zona de nord a Capitalei. Aflat la volanul unui Mercedes, Prigoana a fost oprit pe
Omul de afaceri Silviu Prigoana a ramas fara permis de conducere, dupa ce a fost depistat de politisti conducandu-si masina baut luni, la ora 00:40, pe o strada din zona de nord a Capitalei.

Aflat la volanul unui Mercedes, Prigoana a fost oprit pentru un control de rutina chiar pe Bulevardul Mircea Eliade, locul unde a ramas fara carnet in urma cu exact doua saptamani fotbalistul Cristian Chivu, dupa ce a fost prins baut la volan. Politistii l-au testat pe omul de afaceri si au constatat ca avea o alcoolemie de 0,34 mg/l de alcool pur in aerul expirat. Ca urmare, oamenii legii i-au retinut permisul de conducere pentru o perioada de trei luni si l-au sanctionat cu o amenda de 200 de lei, pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.
SALATA CABERNET. Cu toate ca va fi pieton timp de trei luni, Prigoana nu este suparat ca Politia i-a retinut permisul, ci este chiar multumit ca oamenii legii si-au facut datoria. Omul de afaceri sustine insa ca alcoolemia usor peste limita constatata de politist se datora otetului din salata mare pe care o consumase. ""Am mancat o salata Cabernet cu otet"", a fost explicatia pe care a dat-o Prigoana aseara la Antena 1. Intr-un comunicat trimis de omul de afaceri se mentioneaza ca ""se simte in siguranta pe soselele patriei"". ""Aveti grija ce mancati inainte de a va sui la volan!"", se arata in finalul comunicatului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.