In pofida parcursului foarte bun din Cupa UEFA si a mentinerii in cursa pentru event, soarta antrenorului giulestenilor, Razvan Lucescu, este incerta. Surse apropiate Rapidului sustin ca motivele pentru care acesta ezita sa ofere un raspuns clar
In pofida parcursului foarte bun din Cupa UEFA si a mentinerii in cursa pentru event, soarta antrenorului giulestenilor, Razvan Lucescu, este incerta.

Surse apropiate Rapidului sustin ca motivele pentru care acesta ezita sa ofere un raspuns clar in privinta prelungirii contractului sunt legate de relatiile reci cu patronul George Copos.
REACTIE. ""Depinde foarte mult de modul in care se va incheia sezonul. Daca vom lua titlul, probabil voi fi dorit mai departe. Daca nu, ramane de vazut. Pot spune acum ca raman, dar la final de sezon conducerea sa imi spuna sa plec"", a declarat Razvan Lucescu. Se pare ca singurul om din conducerea gruparii alb-visinii care il sprijina pe antrenor este presedintele Dinu Gheorghe. Conform apropiatilor sai, Razvan ar avea si o propunere din partea echipei italiene Brescia, aflata in lupta pentru promovarea in Serie A.
IRONIE. Antrenorul secund al Rapidului, Marian Rada, a ironizat ieri Steaua intr-o declaratie publicata pe site-ul clubului giulestean: ""Este echipa care a fost eliminata de o echipa de doi lei, in Liga Campionilor, si care a ratat deja patru obiective intr-un an. A iesit din Liga Campionilor, din Cupa Romaniei, din Cupa UEFA si a ratat Supercupa Romaniei. Astea sunt marile performante ale Stelei, care e aproape sa rateze si campionatul. Cred ca mai are, totusi, timp sa se inscrie in Cupa Intertoto, unde s-ar putea sa fie cap de serie. Am observat ca au si un fix in legatura
cu meciul Rapid - Gloria Bistrita"", a spus Rada.
(Mihai Igirosanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.