Etapa a doua din Campionatul National de Raliuri a fost marcata de debutul redactorului-sef Autocar, Laurentiu Mandu, in postura de navigator alaturi de Vlad Terzi, pe o masina Mitsubishi Lancer Evo VII (foto) de grupa N. Intr-o etapa in care par
Etapa a doua din Campionatul National de Raliuri a fost marcata de debutul redactorului-sef Autocar, Laurentiu Mandu, in postura de navigator alaturi de Vlad Terzi, pe o masina Mitsubishi Lancer Evo VII (foto) de grupa N.

Intr-o etapa in care parcursul constant a fost elementul-cheie, echipajul Terzi/Mandu a incheiat raliul pe locul sapte, strangand doua puncte de la prima participare. Mai mult, in clasamentul Cupei Evo, la care participa automobilele Mitsubishi, acelasi echipaj s-a clasat pe locul patru. Pentru noul echipaj urmeaza acum debutul pe macadam in etapa de la Piatra Neamt, ce se va desfasura la 26 si 27 mai.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.