Presata de timp si de suporteri, conducerea dinamovista se va intruni astazi intr-o sedinta extraordinara a Consiliului de Administratie. Pe ordinea de zi va fi un singur punct: alegerea antrenorului principal. VARIANTE. Sustinut puternic de Cristi
Presata de timp si de suporteri, conducerea dinamovista se va intruni astazi intr-o sedinta extraordinara a Consiliului de Administratie. Pe ordinea de zi va fi un singur punct: alegerea antrenorului principal.
VARIANTE. Sustinut puternic de Cristian Borcea si de Nicolae Badea, actualul antrenor al Omoniei Nicosia, Ioan Andone, este mare favorit pentru inlocuirea lui Florin Marin. Celelalte nume aflate pe lista liderilor din ""Groapa"" sunt Mircea Rednic, Ioan Ovidiu Sabau, Sorin Cartu, Alberto Malesani, Giuseppe Materazzi, Cristiano Bergodi si Lotthar Matthaus. Singura problema in privinta revenirii lui Andone o reprezinta timpul. Momentan, antrenorul dorit de ""caini"" se afla la Torino, iar intre 3 si 5 iunie are programata o intalnire decisiva cu liderii Omoniei, club cu care a semnat recent prelungirea contractului.
LOT. In vara, este foarte posibil ca Dinamo sa ramana, din diferite motive, fara noua jucatori: Gaev, Barcauan, Curt, D. Florea, Grigorie, Vl. Munteanu, Cl. Niculescu, Fl. Bratu si Zicu. Conducerea face mari eforturi pentru a-i pastra in lot macar pe ultimii doi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.