Middlesbrough si Sevilla lupta in aceasta seara pentru primul lor trofeu european. Partida de la Eindhoven va fi transmisa in direct de TVR 1, de la ora 21:45. In timp ce Steaua a ramas doar cu visul de a juca din nou intr-o finala europeana,

Middlesbrough si Sevilla lupta in aceasta seara pentru primul lor trofeu european. Partida de la Eindhoven va fi transmisa in direct de TVR 1,
de la ora 21:45.

In timp ce Steaua a ramas doar cu visul de a juca din nou intr-o finala europeana, Middlesbrough si Sevilla vor evolua in aceasta seara la Eindhoven cu trofeul pe masa. Ambele echipe se afla in fata unei performante istorice: nici formatia engleza, nici cea spaniola nu a mai disputat pana acum o finala in Europa.
SPERANTA. Steve McClaren, care se va afla pentru ultima data pe banca lui Boro, a admis ca o victorie in partida din aceasta seara ar reprezenta pentru el ""cireasa de pe tort"". ""Sper sa castigam. E un meci mare pentru noi, un meci istoric. Sevilla e o echipa tipic spaniola, cu jucatori rapizi si foarte buni din punct de vedere tehnic"", a spus McClaren. Antrenorul lui Middlesbrough va avea la dispozitie intreg lotul. Southgate si Hasselbaink au fost recuperati in timp util, iar portarul Mark Schwarzer, care a suferit o fractura de maxilar, ar putea evolua cu o masca protectoare.
AVERTIZARE. Spre deosebire de Middlesbrough, care a terminat sezonul pe locul 14 in Premier League, Sevilla se afla pe 5 in campionat si si-a asigurat deja participarea in UEFA si in sezonul viitor. Antrenorul Juande Ramos este insa de parere ca nu e de glumit cu englezii. Pe teren, pentru ca verbal a facut-o: ""O echipa care a fost in stare sa intoarca rezultatul de asemenea maniera in ultimele doua tururi e o adversara periculoasa. Acum nu zic ca ar fi rau sa avem 2-0 sau 3-0, asa, ca sa aiba ei de unde sa revina..."". Doar Mendieta si Pogatetz vor lipsi din lotul lui Ramos, insa revin Javi Navarro, suspendat in returul semifinalelor, si Kanoute, recuperat dupa o accidentare la coapsa. Formatia spaniola va fi sustinuta din tribunele stadionului ""Phillips"" si de reprezentantii Casei Regale spaniole, Printul Felipe si Printesa Letizia.

CUM S-AU CALIFICAT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.