Corina Caragea de la Pro TV ne-a scris o compunere-confesiune despre ea Una din multele remarci pe care Corina le-a scris in compunerea pe care i-am cerut-o, cu tema ""Cine este Corina Caragea"", este ""Celebritatea e o sabie cu doua taisuri"". A

Corina Caragea de la Pro TV ne-a scris o compunere-confesiune despre ea

Una din multele remarci pe care Corina le-a scris in compunerea pe care i-am cerut-o, cu tema ""Cine este Corina Caragea"", este ""Celebritatea e o sabie cu doua taisuri"". A devenit mai cunoscuta o data cu mutarea de la Realitatea TV la Pro TV, tot pe stirile sportive. Ea spune insa ca nu-si doreste cu orice pret sa fie etichetata drept ""vedeta"". Poate si pentru ca, spre deosebire de foarte multi prezentatori tv, mai are si o diploma de jurnalist. In curand si-o va lua si pe cea de PR-ist. Asadar, daca vrea, poate sa se reprofileze fara nici o grija. Cum a ajuns la Pro? Un plan nepremeditat inca din perioada liceului. Atunci a dezvoltat o pasiune care avea sa-i arate drumul: jurnalismul. La Liceul ""George Cosbuc"" din Capitala scria texte in engleza la gazeta Excalibur. Mai tarziu, in perioada studentiei la Facultatea de Jurnalism, a inceput practica, tot in redactiile de sport ale Antenei 1 si Prima TV. ""Aici am descoperit televiziunea, cu care am continuat pana in ziua de azi. La scurt timp am ajuns la TVR, unde am colaborat la emisiunea «Surprize- Surprize»"". Dupa aproape trei luni de surprize, Realitatea TV i-a oferit surpriza de a o angaja ca prezentator. De aici, drumul spre sediul din Pache Protopopescu era deschis!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.