Recomandam, in continuare, cu caldura si fervoare, na, ca facem si rime acuma, emisiunea Vacanta Mare de pe Pro, si asta nu ca sa ne batem joc de dumneavoastra, ci ca sa va facem sa intelegeti o data pentru totdeauna ce este si incotro se duce fenome
Recomandam, in continuare, cu caldura si fervoare, na, ca facem si rime acuma, emisiunea Vacanta Mare de pe Pro, si asta nu ca sa ne batem joc de dumneavoastra, ci ca sa va facem sa intelegeti o data pentru totdeauna ce este si incotro se duce fenomenul acesta al umorului rafinat. Recomandam cu sadism aceasta emisiune. Emisiunea in care invitati de talia ministrului Iorgulescu sunt pusi in fata situatiei, extrem de placute altfel, de a mima jovialitatea, probabil, dintr-o decenta autoimpusa, mai mult ca sigur nu din convingeri personale.
Am aflat cu bucurie in simtiri ca un nou film din seria ""Vacanta Mare"" sta sa se pravale peste noi si chiar ne-am uitat orgasmic la cateva scene prezentate in avanpremiera. In aceste scene era vorba de Mugur Mihaescu, daca nu ne-nselam prea mult asupra numelui, care voia si el la curve. Ha. Ha. Am ras tare de tot la dialogurile geniale prezentate aici. Deci nostim.
Pentru ca n-a fost cuminte si n-a mancat tot la pranz, aceste scene i-au fost trase in fata si ministrului Culturii, Adrian Iorgulescu, baiat rau, caruia-i place Enescu, na, sa se-nvete minte altadata, sa mai organizeze festivaluri de muzica clasica! Privind retrospectiv la eminentele emisiuni semnate ""Vacanta Mare"", am observat o chestie pe care n-o-ntelegem, anume aceea ca toti invitatii se straduiesc sa-i placa lui Mugurel, de parca Mugurel i-ar plezni peste moaca daca unul
s-ar pune de-a curmezisul.
Motivul pentru care tinem sa-l felicitam pe ministrul Iorgulescu este geniala replica de incheiere, cu care, de altfel, si-a si semnat demisia din grupul ""Vacanta Mare"". Intrebat ceva genial de muzica clasica, acesta raspunde ca mai mult si mai mult ii place muzica de la publicitate. In traducere libera, ""scuti ca ma plicti"". Astfel, domnilor si doamnelor, se face ca ministrul Culturii este unul dintre putinii invitati ai acestui grup de referinta in umorul romanesc care a indraznit sa-i traga o replica ceva mai dura gazdei, chiar pe teritoriul acesteia.
Care a dat o dimensiune mai apropiata de realitate conceptului de ""libertate de exprimare"". De ce toata lumea se straduieste sa-i placa lui Mugurel? De ce toata lumea se spala pe maini de libertatea de expresie, preferand sa faca jocul, altfel misto, n-avem ce spune, al unui om care debiliteaza cu buna stiinta natia romana, supunand-o la perversiuni care mai de care?
De-asta ne place ministrul Iorgulescu. De-asta ne-am dori sa-l vedem pe Plesu in emisiune. Sau pe Liiceanu. Sa vedem cu ar reactiona domniile lor la scenele astea de umor rafinat de genul: ""Am venit sa mi te-nchini"", la care presupusul Mircea isi face semnul crucii. Umorul de genul ""Eminescu ala-l vostru/ Daa€™ de ce reciti asa, ca prostua€™?"" Cum ar reactiona Plesu, autopsierul obscenitatii publice, intr-un moment in care numele lui Eminescu e facut zdrente de niste...


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.