A trecut ceva vreme de cand Nicoleta Luciu (foto) a acceptat ""prietenia"" potentului om de afaceri Zsolt Csergo, parasindu-l pe Dinu Maxer, dupa o relatie de sapte ani. Dar, cu toate acestea, lui Zsolt pare sa nu-i convina faptul ca Nicoleta il
A trecut ceva vreme de cand Nicoleta Luciu (foto) a acceptat ""prietenia"" potentului om de afaceri Zsolt Csergo, parasindu-l pe Dinu Maxer, dupa o relatie de sapte ani.

Dar, cu toate acestea, lui Zsolt pare sa nu-i convina faptul ca Nicoleta il mai suna din cand in cand pe fostul iubit: ""Nu
ne-am mai vazut de cand
ne-am despartit, dar cred ca e chestiune de bun-simt sa ne uram telefonic sanatate de Sarbatori. Oricum, relatia este de pura amicitie si atat"", spune Dinu.
BARFE. Si tot el adauga: ""Chiar daca ar fi singura, tot n-ar mai fi cale de intoarcere, nu as mai putea continua relatia cu ea. In plus, eu sunt cu cineva, o femeie la care tin foarte mult. Acum, fiecare e cu viata lui, nu se pune problema sa ne impacam. Ultima oara am primit un telefon de la Nicoleta de Pasti. De fapt, il sunase pe tatal meu si m-am nimerit sa raspund eu. Asta a fost tot, nu stiu de unde ies barfele ca eu as mai dori-o inapoi"". In alta ordine de idei, Dinu pregateste un concurs de Miss si Mister, la care se pot inscrie toti liceenii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.