Revelatia actualei editii de campionat, Sportul Studentesc, ramane in cursa pentru castigarea titlului, dupa ce formatia din Regie a invins ieri, cu 2-1 (0-1), pe Poli Iasi. REVENIRE. Evoluand ceva mai sters in prima repriza, elevii lui Gigi Multe
Revelatia actualei editii de campionat, Sportul Studentesc, ramane in cursa pentru castigarea titlului, dupa ce formatia din Regie a invins ieri, cu 2-1 (0-1), pe Poli Iasi.

REVENIRE. Evoluand ceva mai sters in prima repriza, elevii lui Gigi Multescu au marcat in minutul 21, dar arbitrul Orlando Trandu a anulat reusita lui Tibi Balan pe motiv de fault in atac. Studentii s-au vazut condusi in minutul 39, dupa ce Daniel Rednic a transformat sigur un penalty. La reluare, gazdele au impins jocul in terenul moldovenilor, iar egalarea a cazut logic in minutul 61, cand golgeterul Mazilu (foto) a marcat printr-o lovitura de cap. Finalul i-a gasit pe cei aproximativ 4.000 de spectatori cantand in cor refrenul ""Campionii, campionii"" dupa golul lui Cruceru, iar gluma se ingroasa pentru mult mai galonatele Steaua si Rapid, care urmeaza sa joace amandoua contra echipei din Regie. ""Daca arbitrul ne dadea voie sa marcam in prima repriza poate jocul se deschidea mai repede. A fost gol clar la acea faza, dar poate tusierul i-a dat un bip, iar arbitrul s-a aiurit"", a spus la final antrenorul Gigi Multescu. (Dragos Stoica)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.