Pilotul italian Marco Tempestini a castigat sambata Raliul Maramuresului Siromex, a doua etapa a Campionatului de Raliuri al Romaniei, fiind primul sportiv strain care a obtinut o victorie in competitia nationala. LIDER. Pilotul italian s-a insta
Pilotul italian Marco Tempestini a castigat sambata Raliul Maramuresului Siromex, a doua etapa a Campionatului de Raliuri al Romaniei, fiind primul sportiv strain care a obtinut o victorie in competitia nationala.

LIDER. Pilotul italian s-a instalat in fruntea clasamentului general, acumuland 15 puncte si devansandu-i pe Dan Gartofan (12 p), Bogdan Marisca (10 p), Constantin Aur (8 p), Romulus Preda (8 p) si Alexandru Pitigoi (8 p). Echipajul Tempestini / Parscoveanu s-a impus cu timpul de o ora, 25 de minute, 4 secunde, 4 sutimi, in timp ce Pitigoi / Csomortani a avut 1:25:19.1, iar Preda / Sandu 1:25:50.1. La startul celei de-a doua etape a Raliului Maramuresului s-au inscris 36 de echipaje, inregistrandu-se noua abandonuri, dupa ce vineri se mai retrasesera trei echipaje. In penultima proba speciala, masina pilotata de Mihai Leu a iesit in decor. O participare mai mult decat promitatoare a avut echipajul Terzi / Mandu, care s-a clasat pe cea de-a saptea pozitie a clasamentului general, in conditiile in care cei doi s-au aflat la prima cursa impreuna, iar Laurentiu Mandu, debutant, este ziarist, fiind redactorul-sef al revistei de profil Autocar. (Dragos Stoica)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.